Kliniek Sanders

Kliniek Sanders – dé specialist

Tatoeage verwijderen – Cryo behandeling

Niet gevestigd in de Bijvanck, maar wel vlakbij in Bussum; Kliniek Sanders. Het verwijderen van tatoeages is één van de specialiteiten van Kliniek Sanders in Bussum. Kliniek Sanders is in 2011 gestart en heeft een uitstekende naam opgebouwd. Klanten uit het hele land weten weten Kliniek Sanders te vinden. In de loop der jaren hebben zij met succes vele verschillende tatoeages verwijderd.

Een ander specialisme is de Cryo behandeling (Thermo-CryoLipide) werkt op basis van gecontroleerde koeling in combinatie met elektroforese, hiermee wordt het lichaamsvet definitief verwijderd.
Tijdens de behandeling koelen vier speciale pads het vetweefsel in het te behandelen gebied. Gedurende één uur koelen zij dit gebied tot 4 ⁰C. Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet bestand zijn tegen temperaturen onder de 9 ⁰C;. Andere cellen en omringende weefsels zoals bloedvaatjes, zenuwen en pigment zijn niet gevoelig voor de lage temperaturen. De elektroforese zorgt ervoor dat de koeling dieper en breder in de huid doordringt waardoor meer vetcellen aangepakt kunnen worden
Bij dit geleidelijke proces verdwijnen de vetcellen beetje bij beetje en worden ze door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd door de witte bloedlichaampjes. Het vet wordt in kleine hoeveelheden afgevoerd. De lever wordt niet overbelast wat wel het geval is bij cavitatie.

De behandelingen bij kliniek Sanders worden uitgevoerd door de tweelingzussen Angela en Emmy Sanders. Wij zijn gediplomeerd verpleegkundige en hebben jarenlange ervaring in de gezondheidszorg evenals in de cosmetische zorg. Door opleidingen te volgen en alle ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden, blijven we altijd up-to-date. Zo kunnen wij de aanpak blijven perfectioneren waardoor u kunt rekenen op het best haalbare resultaat. Onze toewijding én de behaalde resultaten maken dat klanten uit het hele land naar de  kliniek in Bussum komen.

Meer informatie kunt u vinden op www.klinieksanders.nl