Praktijk Mijn Lijf

Heb jij behoefte aan ontspanning? Of zit je niet lekker in je vel zit, ervaar je stress, pijnklachten of heb gewoon behoefte aan een moment voor jezelf?

 

Bij Praktijk Mijn Lijf kun je terecht voor diverse massages die geheel worden afgestemd op jouw wensen en/of klachten.

Reserveer je bovendien massage voor 1 februari as? Dan ontvang je bij een massage van 60 min. een gratis verzorgingspakket t.w.v. 15 euro. Bij een behandeling van 30min. ontvang je uiteraard ook iets leuks. Wacht niet te lang en gun jezelf een massage.

Naast massage kun je bij Praktijk Mijn Lijf ook terecht Hatha Yoga of zwangerschapsyoga. Hatha Yoga wordt iederemaandagavond om 19 uur gegeven in het Gezondheidscentrum Bijvanck. Zwangerschapsyoga wordt elke woensdagavond gegeven in het geboortecentrum op de regentesse 102.

Wacht niet te lang en gun jezelf vandaag nog een heerlijke massage.

Met hartelijke groet,

Fatima