Mobiele Dierenkliniek Blaricum en het Gooi

Het Gezondheidscentrum Bijvanck heeft er sinds september 2018 nieuwe buren; de (Mobiele) dierenkliniek Blaricum en het Gooi.

Dus naast aandacht voor de gezondheid van mensen kunt u ook voor de gezondheid van uw (huis)dieren terecht in de Bijvanck.
De (Mobiele) Dierenkliniek Blaricum & ‘t Gooi is de unieke formule van dierenarts Arabella Burgers en Paraveterinair Matty Linders. De dierenkliniek komt graag bij u thuis. Is dat niet handig? Natuurlijk kunt u ook terecht in de volledig ingerichte praktijk in de Bijvanck naast het gezondheidscentrum.

Gemak dient de mens en ook uw huisdier! Dankzij de dames hoeft u nooit meer katten te vangen en in kooitjes stoppen, nooit hoeft u meer met een zenuwachtige hond in de auto. De mobiele dierenkliniek komt gewoon bij u thuis, of u nu in Blaricum, Eemnes, Laren, Bussum of waar dan ook in ‘t Gooi woont.

Ervaren en vakkundig
Arabella en Matty vormen al jaren een topteam en hebben zeer veel ervaring met honden, katten en andere gezelschapsdieren, mede door hun vrijwilligerswerk in Spanje bijvoorbeeld.

Bereikbaarheid
Ook uniek. De (Mobiele) Dierenkliniek Blaricum en het Gooi is zeer eenvoudig te bereiken; per telefoon maar ook via Whatsapp!

Bel of app 06-28367089

voor een vrijblijvende kennismaking